Ring til os på 22 55 05 35
Om ProEnergi SØG TILSKUD NU

Kontakt os

ProEnergi v/Skafti Halldórsson
Fælledvej 17
7600 Struer

Tlf.: +45 22 55 05 35
info@proenergi.dk

Gå til kontaktsiden

Hos ProEnergi rådgiver vi virksomheder, boligforeninger, institutioner og private boligejere med optimering af energiforbruget. En god og uvildig rådgivning om energiforholdene, som giver store besparelser, som mindsker CO2-udledningen, er til gavn for klimaet og giver kontante og mangeårige besparelser.

Vi har base i Struer og har specialiseret os i uvildig rådgivning om blandt andet solenergi, overskudsvarme, fjernvarme og energistyring. ProEnergi blev etableret i 2010 af Skafti Halldórsson, som i en årrække har arbejdet professionelt med energirådgivning i samarbejde med forsyningsvirksomheder og energitunge produktions- og håndværksvirksomheder.

- Vi giver garanti for besparelser, når først vi går ind i et projekt. Vi arbejder altid helhedsorienteret og analyserer det nuværende energimønster, for at finde steder, der kan optimeres. Og samtidig holder vi os opdaterede på den nyeste teknologi indenfor blandt andet varmepumper, solvarmeanlæg og strømproducerende solcelleanlæg, siger Skafti Halldórsson.
ProEnergi sælger ikke produkter, kun rådgivning om energieffektiviseringer, tilskudsmuligheder og besparelser. Rådgivningen omfatter hele processen fra valg af energiform til belysning, ventilation samt produktionsprocesser og -udstyr.

- Den uvildige rådgivning sikrer, at kvaliteten på både produkter og leverandører er i orden og at løsningen er bæredygtig, fortæller ProEnergi’s Energivejleder Povl Eskild Petersen, som også har en stor viden indenfor energivejledning til kirker.

Hos ProEnergi har vi blandt andet stået for solcelleanlæg til 14 ejendomme på Venø. Vi har også minutiøst gennemgået energiforbruget i en af Struer Kommunes folkeskoler og hos supermarkedskæden Løvbjerg. På kundelisten i øvrigt står flere produktionsvirksomheder samt Struer Forsyning Fjernvarme A/S.