Spring til indhold

Energirådgivning til virksomheder

Energirådgivning er kerneopgaven hos ProEnergi, som siden starten har ydet uvildig rådgivning til flere hundrede virksomheder. Energirådgivningen bygger først og fremmest på en god dialog med udvalgte nøglepersoner fra virksomheden, hvor virksomhedens ønsker, planer og behov bliver afdækket. Forud for et besøg af virksomheden, vil virksomhedens energiforbrug blive undersøgt.

Vi dækker virksomheder i alle brancher og alle størrelser, herunder kirker, skoler og produktionsvirksomheder. Helt enkelt kan alle virksomheder, der enten har et energi- eller varmeforbrug, få gavn af energirådgivning. 

Energigennemgang af virksomheder

Energigennemgangen bygger på en grundig screening af virksomheden, som fører til forslag med energirenoveringer og -forbedringer i en enkel og overskuelig rapport. Forbedringsforslagene præsenteres med energibesparelser, økonomi og tilbagebetalingstider samt CO2-reduktioner. Før en energigennemgang kortlægges virksomheden energiforbrug, som er en vigtig forudsætning for en optimal energigennemgang. 

I tilfælde af, at nogle af disse forslag kan give tilskud til energibesparelserne, beregner vi også dem. ProEnergi har stor erfaring med tilskudsansøgninger til diverse energi- og bæredygtighedsprojekter. ProEnergi holder sig hele tiden opdateret på de nyeste tilskudsordninger til rådgivning og investeringer inden for energioptimering, grøn omstilling og bæredygtighed. Vi står derfor til rådighed til at hjælpe dig med muligheder for tilskud til dit ønskede projekt. 

ProEnergi hjælper dig også gerne videre med projektledelse af et eller flere af de opstillede projekter.

Grøn omstilling og CO2-reduktion

Ønsker din virksomhed at konvertere fra brugen af gas og olie til fjernvarme eller varmepumper, så er I havnet det rigtige sted. 

ProEnergi har hjulpet adskillige virksomheder med konverteringsopgaver, hvor det gamle olie- eller gasfyr er udskiftet med varmepumper eller fjernvarme. ProEnergi holder sig altid opdateret på de bedste løsninger inden for luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg til virksomheder. ProEnergi undersøger desuden altid potentialet i etablering af solceller og mulighederne for at søge om tilskud til konverteringsopgaverne. 

Kontakt ProEnergi

Og hør nærmere om din virksomheds muligheder for en energigennemgang og hvordan I får endnu mere fokus på en grøn profil