Spring til indhold

Om ProEnergi

Hos ProEnergi rådgiver vi virksomheder, boligforeninger, institutioner, og private boligejere om optimering af deres energiforbrug. For den rigtige rådgivning kan give store besparelser både på den korte og den lange bane, hvilket mindsker CO2-udledningen og dermed gavner klimaet. ProEnergi samarbejder også med fjernvarmeværker omkring udvidelse af fjernvarmenettet, samfundsøkonomiske beregninger, overskudsvarmeprojekter og konverteringsopgaver. Derudover arbejder vi blandt andet med energirådgivning til kirker, kommunale bygninger og produktionsvirksomheder i alle størrelser.

ProEnergi med base i Struer blev etableret i 2010 af Skafti Halldórsson, som i en årrække har arbejdet med energirådgivning i samarbejde med forsyningsvirksomheder og energitunge produktions- og håndværksvirksomheder. ProEnergi består i dag af i alt 6 medarbejdere fordelt på to lokationer. ProEnergi har siden opstarten oprettet en afdeling i Aarhus. Vi udfører energirådgivning i hele landet, selv om vores projekter primært er lokaliseret i Jylland. Siden opstarten har vi specialiseret os i uvildig rådgivning om blandt andet solenergi, overskudsvarme, fjernvarme og energistyring.


Hos ProEnergi holder vi os altid opdaterede på den nyeste teknologi indenfor blandt andet varmepumper, solvarmeanlæg og strømproducerende solcelleanlæg. Denne viden og vores mangeårige erfaring bruger vi i projekterne sammen med en analyse af det pågældende energimønster, hvormed vi kan finde de forhold, der bør optimeres. For når først vi går ind i et projekt, er der garanti for energibesparelser

ProEnergi sælger ikke produkter, men rådgiver om energioptimeringer, tilskudsmuligheder og besparelser. Rådgivningen omfatter hele processen fra valg af energiform til belysning og ventilation samt produktionsprocesser og -udstyr.

ProEnergis uvildige rådgivning sikrer, at kvaliteten på både produkter og leverandører er i orden hver gang, og at løsningen er bæredygtig.