Spring til indhold

Sol- og vindenergi

Solceller – en grøn investering

Etablering af solcelleanlæg er blandt de mest populære energiinvesteringer i dag, og dette er ikke uden grund. Hvis din virksomhed selv kan udnytte en del af den producerede el, kan et solcelleanlæg være en god investering for dig. 

Hvorfor er solceller en god investering?

  • Mulighed for at udnytte egen elproduktion og dermed opnå lav elpris
  • Elproduktionen sker lydløst og uden bevægelige dele
  • Fornuftige tilbagebetalingstider
  • Et godt tiltag i en bæredygtig retning
  • Klart synligt tillæg til en grøn profil
  • Solceller er robuste og har en forventet levetid i omegnen af 25 år

    ProEnergi som projektleder

ProEnergi sælger ikke solceller, men rådgiver om etableringen af solceller. Rådgivningen kan omfatte hele processen fra ide til overlevering af færdigmonteret og idriftsat anlæg. ProEnergis uvildige rådgivning sikrer, at kvaliteten på både produkter og leverandører er i orden hver gang. ProEnergi har stor erfaring med projektledelse ved opsætning af store og mindre solcelleanlæg på eller nær bygninger.

Følg med på vores LinkedIn, hvor vi løbende deler opslag omkring solcelleprojekter. 

Vindenergi

Vindenergi kan for nogle virksomheder have et stort potentiale. Vind er en ubegrænset ressource, og i Danmark har vi mange velegnede områder med kraftig vind. Vindkraft er en bæredygtig energikilde, som er med til at reducere udledningen af drivhusgasser. Dog kræver opsætningen af en eller flere vindmøller megen planlægning, hvorfor det kan være en fordel at søge uvildig eksperthjælp. 

ProEnergi har været rådgiver på flere projekter med opsætning af vindmøller, og har derfra opnået stor erfaring med vindenergiprojekter. Vi kan hjælpe med hele processen og varetager gerne opgaven som bygherrerådgiver for din virksomhed. 

 

Kontakt ProEnergi

Hvis du ønsker at få hjælp til opsætning af solceller eller vindmøller