Spring til indhold

Tilskudsansøgninger

Når en virksomhed ønsker at søge tilskud til en konverteringsopgave, udskiftning af belysning, ny ventilation med varmegenvinding eller noget helt fjerde, er det afgørende, at virksomheden på forhånd har sat sig ind i den pågældende puljes regler og krav, eller at virksomheden søger hjælp hos kompetente rådgivere. ProEnergi har stor erfaring med diverse puljeordninger og de processer, som ligger til grund for en godkendt tilskudsansøgning.

ProEnergi holder sig hele tiden opdateret på de nyeste tilskudsordninger til rådgivning og investeringer inden for energioptimering, grøn omstilling og bæredygtighed. Vi står derfor til rådighed til at hjælpe dig med muligheder for tilskud til dit ønskede projekt. 

Aktuelle puljer

Erhvervspuljen: 

”Erhvervspuljen er en tilskudspulje til dansk erhvervsliv på 3,5 mia. kr., der løber frem til 2029. Både små og store private virksomheder i langt de fleste brancher kan få tilskud til næsten alle typer projekter, der sparer energi eller CO2 fra energiudledninger.”*

Reglerne for Erhvervspuljen blev ændret den 1. november 2022, og puljen er nu åben og kan søges hele året. ProEnergi har stor erfaring med krav til dokumentation og indsendelse af tilskudsansøgninger.

Andre puljeordninger:

Forskellige puljeordninger er løbende aktive. Ring til os på 2255 0535 og fortæl os om dit ønskede projekt, hvorfra vi kan hjælpe med at afdække mulighederne for tilskud.

Følg med på vores LinkedIn-side, hvor vi løbende opdaterer med opslag fra aktuelle puljer.

* Kilde:   www.sparenergi.dk

Kontakt ProEnergi

Hvis du skal have hjælp til at søge tilskud til et projekt